Marturia unui om haituit, confesiunea unui om cu o viata de familie destramata, traind incognito, sub protectia serviciilor speciale britanice sau americane, dar si a anonimatului. Tonul naratiunii este foarte anglo-saxon – un Kazantzakis ar fi injurat si blestemat la fiecare pas –, iar detaliile relatate sint uneori simpatice. Un roman nonfiction, avind ca erou principal un scriitor de prestigiu (…)
Exista si o parte amuzanta a acestor aventuri existentiale consumate departe de ochii lumii. Si de cei ai presei. Sigur ca viata lui Sir Salman Rushdie a fost mereu in pericol. Dar nu reiese de nicaieri ca viata lui ar fi fost de netrait. Povestile amoroase – sub protectia serviciilor secrete – sint de tot hazul. O carte simpatica, ce cucereste prin autenticitate si autoironie.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.