Stilul lui Haruki Murakami il recunosti imediat prin cel putin doua note distincte: titluri ce trimit la o serie de melodii celebre (...) si abordarea unui tip inedit de fantastic, amplasat intr-un spatiu hipermodernizat si totusi fara sa fie impins inspre o forma de SF rece, distopic, ci mai degraba inspre unul… poetic, filosofic. Romanul care l-a consacrat, Padurea norvegiana (1987) (...) construieste o poveste despre pierdere si regasire, despre cit de mult din trecut putem recupera si despre alegerea noastra de a lasa fantoma acestui trecut sa creeze un viitor atit de incert, incit nici un reper nu mai este identificabil. Un roman al voluptatii amare a amintirilor (...).

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.