Plina de haz si de situatii neprevazute, aventura lui Ignatius se complica treptat, tinzind spre un final neasteptat. Este povestea instrainarii omului in societatea actuala din care nu lipsesc prestigiul, lacomia, ura, iubirea, umilinta, ignoranta, prostitutia, homosexualitatea, dar si prostia ridicata la rang de valoare. Nu poti sa nu te intrebi daca paginile cartii sint fictiune sau realitate. Un raspuns ni-l ofera cetatenii orasului New Orleans, care considera de peste 40 de ani ca nu s-a scris vreo alta carte care sa descrie mai bine viata in orasul lor. De altfel, lui Ignatius J. Reilly i s-a ridicat de catre acestia o statuie de bronz in fata supermagazinului unde isi asteapta, in continuare, mama.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.