Carlos Ruiz Zafon are de ce sa trezeasca invidii in lumea literara. Este un fenomen editorial. Prima carte a seriei, Printul din negura, este si cea cu care Zafon a debutat ca scriitor.
Actiunea este plasata in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, cind familia lui Max se refugiaza din calea bombelor intr-o mica asezare de pe coasta Atlanticului. Iar ceea ce parea sa fie un viitor plicticos si prafuit pentru baiatul de 13 ani si sora sa mai mare devine un loc plin de povesti sinistre, mistere si pericole. Casa in care s-au mutat are o istorie sumbra, in apropiere exista un cimitir ale carui statui nu stau incremenite, epava din golf isi cere noi victime, iar un personaj intunecat cu aspect de clovn s-a retrezit la viata, vinind un suflet ce i-a fost promis. Impreuna cu noul lor prieten localnic, copiii vor trai o aventura ce le va marca viata.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.