Avind in cap povestea vietii lui Paler, m-am oprit mai mult la parerile lui, de „batrin reactionar”, cum isi spunea, la comentariile pe care le facea despre cele mai diverse lucruri si la observatiile lui despre intimplarile zilnice. Batrinetea il contrariaza, isi aminteste amuzat ca si-o imagina cu totul altfel, si-l enerveaza ca a ajuns sa depinda de nenumaratele medicamente dintr-un sertar. De aceea nu tine un jurnal zilnic si, in momentele cind se plictiseste, face plimbari in timp sau calatoreste in carti, orice numai sa nu-si inventarieze neplacerile virstei. Octogenarul polemist nu se preda reumatismului, se gindeste la cite carti nu va apuca sa citeasca, isi aminteste de anii cind nu-i pasa ca timpul trece, socotind ca nu mai are mult timp inainte, totusi cind noteaza indemnul unei doamne, sa-si asume batrinetea si bolile, observa ca nu se simte pregatit pentru asta. Si cred ca asa a ramas pina in ultima zi.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.