Intr-o istorie de familie care a evoluat intre admirabil si abominabil, Marta Petreu a izbutit performanta de a asimila insidios, fara ostentatie, marea Istorie. La urma urmelor, insasi viata, asa cum a cunoscut-o intr-un topos inconfundabil si cum o defineste intr-o viziune proprie, intr-o fraza finala, in care lipsa punctuatiei exprima perfect ambiguitatea vietii, ineludabila si inspaimintatoare, este un lucru bun: „Umeda intunecata tandra si blestemata chiar si atunci cind este ca viata asta pe care am avut-o noi intre Armaghedonul lui Ticu si blestemele Mamei suvoiul asta de singe ce duce cu el mortii nostri tineri si ne ia pina la urma pe toti. Umeda. intunecata. Tandra si blestemata.”

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.