Chiar daca ramine in zona religiei, inlocuind patriarhalismul ortodoxist cu cel tribal, cu acest nou roman (Tatiana Niculescu Bran) se aventureaza pe teritorii culturale indepartate, la propriu si la figurat, pe care insa pare sa le acopere cu brio. Prin comparatie cu celelalte romane, acesta este cel mai ambitios si, cu siguranta, a fost si cel mai solicitant pe parcursul elaborarii. Caci In Tara lui Dumnezeu contine un surprinzator de solid background istoric, politic si religios al Africii, construind, cit se poate de plauzibil, profilurile si motivatiile psihologice ale personajelor prinse intr-o complexa si complicata intriga etica, unde nimeni nu detine monopol pe adevar si pe dreptate. Din acest punct de vedere, al echilibrului intre perspectivele cultural-religioase aflate in conflict, romanul este remarcabil.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.