Simion liftnicul e un roman in care sociologia se imbina perfect cu literatura, cam ca in Raiul gainilor al lui Dan Lungu, doar ca aici actiunea se petrece intr-o scara de bloc, nu pe o strada. Iar ce da cu adevarat savoare cartii este modul in care autorul ia putin (sau mai mult) peste picior persoanele asa-zis religioase.
Sint multe personaje savuroase in carte si multe momente la care am ris cu pofta. Evident, cartea nu se adreseaza credinciosilor de forma, care ar putea fi ofensati de continutul ei. Intr-o tara atiiiit de credincioasa, ma si mir ca nu s-a scandalizat nimeni in privinta ei. But wait, cei pe care-i ironizeaza autorul nu citesc literatura romana.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.