Volumul coordonat de Andreea Paul (Vass) reuneste consideratii (privind raportul dintre politica romaneasca si politicile de gen) formulate de citeva zeci de doamne implicate activ in viata Cetatii – ca parlamentar, primar sau, pur si simplu, ca membre de partid cu functii mai mult ori mai putin importante in teritoriu sau, intr-o alta categorie, ca voci ale societatii civile. Textele lor – autentice sau conventionale, scrise cu nerv ori cu stingacie – se articuleaza pornind de la citeva intrebari la care li s-a propus sa raspunda: „«Cine sint?», «Cind si cum m-am intilnit cu politica pentru prima oara?», «Care mi-a fost parcursul politic?», «Care a fost cel mai dificil moment din viata mea politica?», «Exista vreo diferenta intre femeia implicata in politica si barbatii aflati intr-o situatie similara?», «Care imi sint (daca sint) modelele si antieroii?», «Care sint proiectele mele politice?», «Cit de auzita este vocea femeii in politica si ce anume se poate face ca ea sa fie mai puternica si mai coerenta?»”.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.