Armaghedonul Martei Petreu intrece orice asteptari si se transforma, cu sau fara intentie, intr-un „armaghedon” al romanului realist (si rural). Roman cu si despre caile singelui, confesiune tragic asumata a destinului nebulos al unei familii, Acasa, pe Cimpia Armaghedonului nu este doar un alt roman pseudorealist despre existenta tulbure in lumea rurala. Nu este nici un alt roman al destramarii unei familii sau al iluziei realitatii consumate pina la ultimele consecinte. Poetic si simbolic (in sfera „sfirsitului”, a „ultimului”, a „definitivului”) fara ca, prin aceste trasaturi, sa fie alterat firul narativ, romanul Martei Petreu surprinde si entuziasmeaza. Un roman care, nu doar prin problematica adinc existentiala abordata, dar si prin scriitura absolut impecabila, prin vocabularul regional bine dozat, prin unitatea sintactica si stilistica, confirma faptul ca, printre atitia prozatori optzecisti, avem si o adevarata prozatoare.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.