Cred in realitate si documente mai mult decit in metafore. Pot demonstra ca fiecare vers al meu exista in realitate. De unde l-am cules cu simturile mele exacerbate, nu doar cu ochiul atroce, cu mintea, memoria si sensibilitatea mea speculativa. Eu functionez ca un nucleu cu foarte multe catene. O carte despre mine nu pot s-o scriu decit pe mai multe voci. Povestea mea se scrie prin povestile celorlalti. Si in poezia mea exista mai multe voci. Memoria mea e hranita de memoria si memoriile celorlalti. Limpezirea lucrurilor se petrece in mine prin confruntarea directa cu oamenii, prin dezgroparea documentelor si dialogul la infinit cu martorii. Sint o fire interogativa in poezie si in proza. Ultimele mele doua carti au beneficiat enorm de pe urma cartilor pe care le-am scris inainte. E poate aceeasi partitura altfel orchestrata, in functie de partea ce revine unui instrument sau altuia.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.