Mortile simbolice iti dau puterea sa renasti si sa o iei de la capat, sa faci fata in mod personal, si nu dupa retete, adevarurilor pe care le descoperi, dintre care, pentru Victor, ireversibilitatea experientelor traite si in cele din urma a timpului este una dintre cele mai zguduitoare. A fi viu inseamna a accepta provocarile si a muri din cind in cind pentru ideile tale. A trai in rutina si compromis inseamna mai degraba a supravietui, o stare ciudata intre viu si mort.
Lucrurile sint nuantate si uneori tulburi, dificil de disecat. Constructia sensului este o opera colectiva, insa este imposibil de pus in cintar contributia fiecaruia. Nostalgia dupa o lume inseamna deopotriva regretul tineretii personale si a armoniei de grup, nostalgia dupa sine si dupa ceilalti, caci legaturile sint inextricabile. Egoismul si nebunia incep atunci cand ai vrea sa intorci inapoi timpul pentru tine, fara sa te gandesti la viata celorlalti, poate reusita, si fara sa te intrebi daca ceilalti si-ar dori reinvierea trecutului. Nu ca asta ar face posibila intoarcerea in timp.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.