Reusita pe care am regasit-o in toate scrierile lui Hemingway pe care le-am citit pina acum (...) este aceea de a intretine un echilibru de lectura aparte: a oferi, pe de o parte, in scrierile sale, acces la universuri dramatice sau boeme, pentru a te face partas la situatii si personaje memorabile pe care le cautam in fictiune; pe de alta parte Hemingway reuseste sa lubrifieze contactul abrupt cu ceea ce se poate dovedi o lume prea exotica cititorului, printr-o multime de experiente marunte si cotidiene (de la prinzurile copioase de pe Riviera franceza si pina la uscatul ciorapilor in savanele africane) care dau o vitalitate usor recognoscibila oricarui tablou.
Va recomand cu caldura in aceasta vara volumul lui Hemingway – el este ca o vacanta mult asteptata si indelung planificata: stii sigur ca vei trai momente memorabile si cu toate acestea, te asteaptă inca foarte multe surprize.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.