Ce ramine in fond de spus despre romanul care incepe cu o lunga dedicatie hip-hop  a la BUG Mafia si se termina cu imaginarea posibilelor vieti de apoi ale membrilor gastii  intr-un context hi-cultural, mitul Pesterii din <> lui Platon? Ramin personaje puternice, ramine solidaritatea care le uneste dincolo de idiosincrazii si idiolecte - si, la urma urmei, tocmai gratie <> existentiale care le articuleaza personalitatea -, ramine un Cluj boem-underground absolut fermecator, unde apar cot la cot carti de Pierre Aubenque & aurolcai, betivi, totul filtrat prin privirea tulbure, <>, care se refuza alternativei minciuna-adevar - nu si propriului narcisism, marturisit, asadar simpatic -, funambulesca mai presus de toate, pentru ca traverseaza cu dexteritate, fara sa se stabileasca, toate posibilele cuiburi identitare, soft si hard, burgheze si generatie X, primitive si sofisticate, existentialist-viscoase si punk-cinice: un betiser al unei culturi existentiale, cea a generatiei care avea 20 de ani in anii 1990 si un bestiar-ospiciu (un <>) dupa vizitarea caruia cititorul se simte obligat sa reia, condescendent-serios, intrebarea (citez din memorie): de ce tot ce e frumos doare asa de mult?

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.