Tipatul lenesului. Peste masura de tragica poveste a lui Andrew Whittaker, asa cum reiese ea din scrierile sale adunate in volum, definitive si absolut complete (Editura Polirom, 2011, traducere de Vali Florescu again) este o carte extrem de elaborata. Amestecind (fragmente de) scrisori catre diferiti destinatari, reclame si anunturi din ziare, liste de bacanie, se contureaza indirect un personaj si o lume. O carte foarte in spiritul lui Mircea Horia Simionescu, scrisa cu detasare si cu umor, poate si cu nitica autoironie la adresa autorului. Sint luate in raspar destule stereotipuri si poncife ale vietii americane – de zi cu zi sau culturale –, sint bine redate multe personaje ce contureaza un intreg insectar. (…) Se citeste pe nerasuflate.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.