Am un prieten care este ingerul meu pazitor in literatura. Eu ii spun „fratiorul mai mic”. Cind am finalizat prima forma a cartii mele de povestiri, i-am dat-o s-o citeasca. A urmat o asteptare greu de suportat. O saptamina, doua, nu mai stiu. Nu m-a sunat el, am sunat eu, aparent cu alta problema. A urmat ceea ce asteptam, cu emotie: ti-am citit cartea, chiar mi-a placut mult, dar ar trebui s-o citeasca cineva care chiar se pricepe. Cine? Razvan Petrescu, e cel mai bun autor de proza scurta din Romania. Ce minune s-ar fi putut produce ca Razvan sa se intilneasca cu mine? Razvan e un intelectual sarmant, pentru cei care nu il stiu. Asta de la prima vedere. E medic, am avut un prim punct in comun.
Razvan e foarte generos. E si mistic (trebuie remarcat). Vede si descrie decorurile, dar acestea nu il influenteaza. Aveam un dosar pregatit, cu manuscrisul printat. Razvan, scuza-ma ca indraznesc, ai putea sa il citesti? A izbucnit in ris: sigur batrine, imi va face placere. Dupa vreo luna ne-am intalnit, eu, ingerul meu pazitor si Razvan. Prietene – i-a spus Razvan ingerului meu pazitor, cand am acceptat mi-a fost teama ca e un prieten care scrie prost... Nu e asa dom le. Imi facuse corecturi si sugestii de corecturi. Am luat fericit manuscrisul inapoi si am modificat cuminte tot ce insemnase Razvan acolo. Foxtrot XX l-am citit dupa si l-am sunat: Batrine, acum chiar te urasc, trebuie sa citesc din nou toate cartile, sa vad de la inceput toate filmele si sa reascult toate cintecele. M-ai terminat, esti incredibil.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.