Nu-mi amintesc sa fi luat decizia constienta de a deveni scriitor. E o profesie care intotdeauna a fost putin mistificata – sa traiesti pe spezele propriei imaginatii! – mai ales in Danemarca, unde foarte putini sint cei care traiesc din scris (si cred ca la fel e in multe alte tari). Am inceput sa scriu pentru ca nu ma puteam abtine. Slujba de systems developer nu era chiar cea mai creativa – desi programarea e un fel de a scrie povesti foarte simple. Si mi-am dat seama ca mai aveam nevoie de ceva, mai putin restrictiv, asa ca acum vreo zece ani am inceput sa scriu povestiri, cele mai multe pentru newsletterul intern al companiei de IT la care lucram. Povestirile au devenit din ce in ce mai lungi, pina ce am ajuns la ideea de a indrazni sa scriu un roman. Iar acel roman a devenit Biblioteca umbrelor.
O imagine poate face cit o mie de cuvinte, dar o mie de cuvinte pot crea milioane de imagini.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.