Muscator si amar in umorul lui, cu un scris purificat pina la austeritate, reusind sa transforme experienta cotidiana a omului obisnuit in basm exemplar, sa creeze un soi de magie a distantei prin refuzul cuvintelor mari, Teodorovici e, in fapt, un arhitect al sublimului bine camuflat, refugiat in cotloanele ilogicului institutional, ale paranoiei colective si lipsei de sens existential. Iar <> e, lasind la o parte aspectul ei compozit (care da impresia unui mozaic din bucati de consistenta diferita ce nu se-mbuca mereu asa cum ar trebui), o carte ce trece, cumva, dincolo de limitele estetice pe care si le-a autoimpus literatura romana a ultimelor decenii. Atenta observatie a vietii de linga nu presupune pentru (deghizatul moralist) Lucian Dan Teodorovici doar un exercitiu de scriitura, de observatie entomologica, ci si, mai ales, instituirea unei atitudini extinse dincolo de text, spre un social de care scriitorul acestor vremi nu mai fuge. Fiindca nu mai vrea si nici nu mai are unde.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.