Noi am fost foarte lautari. Cu mult talent, prindem dupa ureche, mimam, dar o sa ne dam seama ca lucrurile nu se fac asa, trebuie puse pe fundatii solide. De exemplu, nici o prosperitate nu e durabila daca nu e etica, fiindca la un moment dat oamenii nedreptatiti se vor razbuna. Va veni momentul cind vei da socoteala, daca nu tu, generatiile care iti urmeaza. Si mai bine faci lucrurile cum trebuie de la inceput. Deci tot mai multi oameni isi vor da seama ca e nevoie sa creezi o elita tinara si competenta si cinstita. Tinerii cu care lucrez nu sunt nici pe departe naivi. Dar sunt pionieri. Au sacrificat propriul confort si se expun poate ironiilor colegilor de generatie, dar viitorul e al lor. (...) Si mai cred ca aceasta criza este salutara. Pare paradoxal, dar am ajuns la fundul sacului si de aici nu ne putem trezi decit in responsabilitate, competenta, principii, respectarea regulilor, dialog, toate acele lucruri pe care pina acum am incercat sa evitam sa le facem. Cum spun americanii, it s a blessing in disguise - e o binecuvintare deghizata.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.