Memoria se dovedeste neputincioasa in cazul textelor lui [J.D SAlinger]. E supusa unei excitatii puternice, asemanatoare unui soc electric, si ca sa functioneze mai departe in niste parametri normali, are nevoie sa se reseteze. E cumva ultima iesire la rampa a personajelor din disfunctioanla si genialoida familie Glass. Copiii cei mari din clan s-au retras in plina glorie: Seymour s-a sinucis intr-un hotel, Buddy nu vrea sa fie gasit la telefon. Fratii mai mici, Franny si Zooey, incearca sa se salveze de fantoma omniprezenta a lui Seymour si de ei insisi. De perfectiunea pentru care au fost antrenati inca de la o virsta frageda. Dar asta e doar o rama banala. Salinger o umple cu un discurs halucinant. Nu sint doar cuvinte si torturari adolescentine in cautarea unui Dumnezeu care sa te mintuiasca si sa-ti anihileze vanitatea si excesivul spirit critic. Pare mai degraba un zid gros, ridicat cu buna stiinta, de care cititorul si personajele povestii sa se izbeasca zdravan cu capul. Fiecare scapa apoi cum poate si-si oblojeste cucuiele cum stie mai bine.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.