Un nume de marca din lumea – putin sau chiar necunoscuta, mai bine spus – academica a studiilor orientale. Avem o vasta panorama istorica privind identitatea araba, sub toate formele ei de reprezentare, o vasta panorama a civilizatiei si a culturii arabe cu toate ramificatiile ei. Avem o vasta panorama istorica a ceea ce a insemnat lumea araba, relatiile ei cu alte popoare si religii, traiectul unui amalgam de popoare, dincolo de limba si de Islamul care a solidificat aceasta civilizatie. Multe informatii utile pentru nespecialisti, extrem de bine armate explicatii pentru cercetatorii domeniului, frumoase povesti pentru cei care vor sa citeasca, pur si simplu, o carte. Doua capitole – cel despre nationalismul arab si limba araba – ne pot face sa pricepem mai bine complexitatea problemelor de astazi si tot ceea ce pare exploziv si dramatic la televizor. Cartea dnei dr. Nadia Anghelescu inzestreaza cultura romana cu un util, necesar si foarte bine alcatuit instrument de lucru.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.