Nu e thriller, nu e politista, nu e de aventuri, nu e fantasy, nu e horror. Dar are din toate cite ceva. Cartea Doinei Rusti este un cocteil (cu tarie, aroma, stil) care multumeste – sau ar trebui s-o faca – pe toata lumea, pentru ca fiecare cititor va gasi in ea ceva pe placul lui.

Romanul lui Zogru este un soi de road movie, numai ca nu mergem cu masina din loc in loc, ci mergem cu Zogru, din om in om. Cititorul il cunoaste pe Zogru inca din prima pagina, iar anul primei lui aparitii pe pamint este 1460. Anul ultimei aparitii in roman este 2005. Iaca poveste! Zogru este un duh, o fiinta-parazit, un soi de Goa’uld (…) care intra in oameni pentru a putea trai si, in patruzeci de zile, ii seaca de puteri, uneori confundindu-se cu gazdele – citeodata chiar ii place asta! -, alteori doar folosindu-se de ele, trecind dintr-unul intr-altul ca un om care trece o balta sarind din piatra in piatra. Asa, din om in om, Zogru ajunge si el din 1460 in 2005 si Doina Rusti ne spune o sumedenie de povesti (1001?), fiecare personaj nou avind povestea lui: dramatica, comica, tragica, palpitanta sau obisnuita, dar in nici un caz banala, lipsita de interes.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.