Toti eroii lui Teodorovici sint Oameni-Pasari: <> (si e un azi perpetuu), atrasi unul catre celalalt de bizare idei si incercari de sinucidere vesnic ratate. (...) Lumea in care se invirte - vecinii de bloc, administratoarea, ceferisti, prostituate, un detinut care pronunta cuvinte de la coada la cap, un absolvent de teologie in cautarea motivului pentru care Dumnezeu a creat lumea si a banilor pentru zece litri de whisky scump cu care sa se sinucida - e, un pic, o idee sarita de pe fix, iar jocurile ei, pentru care naratorul nu pare niciodata gata si nici in stare sa le tina piept, sint rabufnirile unei normalitati prea mult tinute in chingi. ªi nimic nu ne poate face mai multa placere noua, cititorilor din fotoliu, decit iluzia ca asa ceva nu ni se poate intimpla...

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.