Ma bucura faptul ca inca exista interes sincer pentru literatura din partea unui segment important al publicului. Ma bucura fiecare interpretare inteligenta si fiecare sistematizare a diversitatii literare de azi intr-un studiu al teoreticienilor. Imi pare rau ca dureaza uneori ani buni pina cind o carte ceva mai subtila decit media ambientului e inteleasa; cartile excesiv de subtile nu sint receptate de critica de intimpinare in primul an de la aparitie, ceea ce probabil ca e frustrant pentru tinerii scriitori, daca ei izbutesc sa ajunga pina la tipar.

Imi pare rau cind publicul e pacalit de propaganda cuiva cu functii publice sau de iesirea catre o parte a mass mediei a cuiva influent care isi face reclama mascata. Imi pare rau ca o parte a publicului se lasa pacalit lesne sa cumpere unele carti care, dupa scurt timp, se risipesc in eter precum aerul dintr-un balon cu sapun. Si publicul inteligent de literatura poate fi manipulat asa cum intregul electorat al patriei a fost manipulate la inceputul anilor nouazeci. As fi bucuros daca publicul de literatura din Romania ar capata mai multa luciditate si ar invata sa nu mai creada ce-i spun profetii de cartier. Mai mult spirit critic si mai mult gust pentru literatura inteligenta ar fi oricind binevenite.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.