Asa de cu capul in nori cum este ea, m-am distrat copios la fiecare din cartile Shopaholic. Razi de mori la lecturarea trasnailor lui Becky Bloomwood, dar in acelasi timp nu ai cum sa nu te gandesti: «Oare exista asemenea persoane si in viata reala?». Bineinteles ca o dependenta moderata de shopping, pe care multa lume o are, iese din discutie. We’re talking heavy addiction here. De multe ori Becky este de-a dreptul enervanta, cu gogomaniile pe care le face si cu propriile minciuni in care se ineaca nu alta, incat ma facea sa vreau sa o strang de gat chiar si asa imaginara si nu reala cum era. Singura mea consolare era caracterul sau fictiv. De multe ori, in timp ce citeam cartile din seria Shopaholic, ma gandeam: «Slava domnului ca este doar un personaj fictiv si nu o persoana reala, caci ar fi fost o catastrofa». Iar La cumparaturi cu Minnie nu este mai prejos decat celelalte carti despre Becky Bloomwood, sau mai exact Becky Bloomwood este aceeasi ca dintotdeauna, nostima, haioasa, cu capul in nori, enervanta, naiva, iresponsabila, dusa cu pluta, un dezastru natural. Autoarea o impinge dincolo de orice limite ale bunului simt si ale ratiunii, incat fiecare pagina a cartii te face sa exclami, in timp ce te prapadesti de ras: «Imposibil!». Inainte sa fie lansata cartea, ma gandeam ca poate de data asta lui Becky ii mai vine mintea la cap, ca acum are familie, ar trebui sa devina o femie serioasa, ca doar are un copil de ingrijit. Da’ de unde, ca nu s-a schimbat nimic! Pe de alta parte, daca Becky s-ar trezi la realitate din visurile ei eterne de shopaholica, n-ar mai avea acelasi haz, nu-i asa? O alta veste buna este ca La cumparaturi cu Minnie nu este ultima carte despre Becky Bloomwood. Va urma si o a 7-a carte din seria Shopaholic, iar sfarsitul celei de-a 6-a ne da indicii cu privire la urmatoarea etapa din viata lui Becky.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.