Un roman despre copilarie si adolescenta, despre prietenie, pierderea inocentei si dragoste, despre cenusiul dictaturii comuniste, cu fascinatia lui „afara", reflectata in flecustete??? inexistente in spatiul nostru si aduse prin micul rafic de frontiera sau „in pachet”, de la rudele de „dincolo”. Un „dincolo” rivnit si alimentind respiratia evadarii greu de infaptuit. Un „dincolo” captat prin antene tv sofisticate la care ne cuplam mai multi vecini. Atmosfera acelor ani este atit de bine creata, incit emotia cititorului, indiferent de virsta, devine traire autentica a unor vremuri care ne-au marcat existenta multora dintre noi.
Talentul incontestabil al autorului este sustinut, in cazul acestui roman, de o munca serioasa ce dovedeste imensul respect al lui Radu Pavel Gheo fata de cititori si fata de cuvintul scris. Dupa propria-i marturisire, munca la roman i-a luat zece ani, din care patru cu documentarea, iar sase consacrati redactarii.
In incheiere, va indemn din tot sufletul: cititi Noapte buna, copii! Povestea e tulburatoare, iar povestitorul maiastru.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.