«Majoritatea lucrurilor pe care le stiu despre scris le-am invatat alergind in fiecare dimineata». Si e de inteles: fondistul nostru are o temeinicie nipona, masurabila in minim 260 km alergati cu bucurie in fiecare luna (prin Japonia, Hawaii, Cambridge, Boston sau New York) si cel putin un maraton pe an, lucruri care, cu putin joc asociativ, trimit si la munca romancierului.
Umorul si fair play-ul scriitorului, alaturi de fraza lui directa si vioaie, te fac sa zburzi prin paginile cartii si sa te simti la sfirsit ca dupa un jogging onest, intr-o dimineata frumoasa si desteapta.«Daca duceti o viata atit de sanatoasa, nu o sa ajungeti la un moment dat sa nu mai puteti scrie?» – il intreaba uneori lumea pe Murakami. Sanatatea poate fi insa mai narcotica decit orice viciu rimbaldian. Sa vedeti dereglare a simturilor dupa un maraton pe canicula sau un ultramaraton de 100 km (cazuri reale, ambele)!

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.