Cerul din burta, carte atipica, atit prin tematica – maternitatea cu tot ce implica ea nu intrase mai inainte in literatura - cit si prin tehnica: invelisul poetic sta lipit pe un schelet prozastic. Celor noua luni de sarcina li s-a potrivit mai curind o coloana vertebrala epica, dar parte din bagajul emotional trebuia impodobit cu stralucirea poeziei.

Sa povestesc ce i se intimpla unei femei in lunile de sarcina, sa prind in tesatura teama, amintirile, detaliile medicale concrete, sa scot la lumina miracolul tinut inainte in umbra si sa fiu pe intregul parcurs autentica au fost parte din mizele cartii mele. Alte mize tin de tehnica poetica folosita – textul e construit fragmentar si are un ritm de adincime –, tehnica prin care am vrut sa salvez intrucitva poezia. Sa o aduc mai aproape de acei cititori care nu deschid niciodata volume de versuri.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.