Rod al inregistrarii unui dialog de citeva ore, pe un reportofon in mansarda Decompozitorului (cum i-a spus mereu lui Pitu) din Paris, in octombrie 1991, aceasta editie bilingva ne readuce in fata un reper obsesiv al culturii noastre si, prin el, colegi de-ai sai din generatia 27, dar si o incomoda arhitema indigena: esecul. Cioran afirma ca ar fi vrut sa scrie o carte cu titlul de mai sus, constatind ratarea primenirii natiei sale in 1990, dar l-au oprit diverse, dintre care marturiseste ca, in strainatate, subiectul ar fi fost «prea evident». Antohi, oricum, remarca tautologia genericului, sustinut de intreaga desfasurare a conversatiei a batons rompus, axata pe ceea ce l-a bintuit pe scepticul de serviciu al acestei lumi de timpuriu. Ideile din Schimbarea la fata a Romaniei transpar la tot pasul [...].
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.