Dupa cum era de asteptat, politicienii constituie o alta categorie de personaje care se inghesuie in prozele sale. Nu numai ca scriitorul nu incearca sa se apere cu sintagma «Orice asemanare cu persoane reale este pur intimplatoare», ba, mai mult, el pare ca subliniaza cu markerul ca despre persoanele care poarta in cartea de identitate numele de Vanghelie Marean sau Boc Emil este vorba «in propozitie», si nu de altele. «Adevarul e ca schitele mele sint de doua feluri: rabufniri traite si rabufniri literare, sper. Ramine la latitudinea cititorului sa le incadreze, dar imi asum raspunderea faptului ca acest volum imi va mai aduce cel putin 50 de dusmani», declara curajos Mihai Gainusa. Ce s-ar face Misu fara personajele care dau pe-afara din ecranele televizoarelor? «As scrie carti de povesti sau despre cresterea pestilor de acvariu.» Povestea personajelor aflate in cautare de leacuri babesti nu e decit o transpunere fantastica a aberatiilor violet cu care ne-a fost jignita inteligenta, de la cel mai inalt nivel politic.»

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.