Sintem la intersectia dintre tinara purtatoare a unor sini fascinanti si batrinul detinator al unei impunatoare glorii literare. Ea il admira ca scriitor inca activ. El ar vrea sa redevina activ sexual cu ajutorul ei. Ea e Jamie, descendenta bogata a unei vechi familii de petrolisti texani. El e Nathan Zuckerman, scriitorul imaginar pe care Philip Roth il scoate in fata cind are chef de un alter ego care sa-l scuteasca de intrebarile indiscrete ale admiratorilor. Ea e maritata cu un tinar evreu cumsecade si poarta pulovere de 1.000 de dolari bucata. Zuckerman e fantomatic de singur si poarta pampersi asortati cu chiloti de plastic dupa o operatie de prostata care l-a lasat impotent. El a venit de la tara la New York pentru o operatie care sa-l scape macar de pampersi. Ea si sotul ei, scriitori in devenire, vor sa se mute undeva la tara. Dupa 11 septembrie nu mai poti fi sigur de nimic in N.Y.C., crede Jamie. El, care nu mai e sigur de nimic, in general si peste tot, ar incepe in oras o scurta viata noua. Dar nu singur, ci impreuna cu Ea si atit de pasional cit i-ar permite pilulele cu care viseaza sa-si recapete virilitatea. In timpul conversatiilor sale elevate cu Jamie despre literatura si si politica, batrinul Zuckerman isi ima-gineaza dialoguri fierbinti, pe care le noteaza imediat la hotel, fiindca a inceput sa-l paraseasca si memoria.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.