A fost odata un roman, Pamintul apelor pe numele lui, care l-a facut celebru pe Swift. Desi nu i-a adus Bookerul (cistigat ulterior pentru Last Orders, tradus tot la Polirom ca Ultima comanda), i-a adus, fara indoiala, recunoasterea internationala si pe buna dreptate. O combinatie de istorie si fictiune, sau mai bine zis un exemplu de cum istoria se preface in fictiune (si viceversa), Pamintul apelor este varianta britanica a Veacului de singuratate marquesian in care Macondo a devenit nu un oras, ci un intreg tinut, cel al Mlastinilor, un teritoriu aproape ireal, incert, ambivalent, nici numai apa, dar nici numai pamint, unde oamenii traiesc, sau isi impun sa traiasca mereu la granita dintre verosimil si neverosimil, dintre mit si realitate, dintre fapt si fantezie, pentru a face mai usor fata melancoliei si sentimentului general ca sint prea mici pentru ce li s-a intimplat altora, istorisiri, istorii, Istorie.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.