Cartea nu este numai despre viata in vremea comunismului. Epoca de aur a fost pentru mine doar o supa in care m-am balacit, fara voia mea si fara sa fiu prea constient de apele in care ma scald. Daca ma intrebi despre ce e de fapt cartea mea, am sa-ti dau un raspuns mult mai scurt: despre penibil. Despre penibilul din mine si din ceilalti, despre penibilul din noi. Crezi ca, daca vor face un excercitiu minim de sinceritate, nu vor fi macar citiva insi care se vor regasi in cele povestite de mine? Indiferent daca au trait sau nu sub comunism.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.