Cred ca Rasid este un fel de versiune comica, satirica a mea. Am scris acea carte pentru fiul meu, relatia dintre povestitor si fiul sau face o trimitere evidenta la relatia mea cu fiul meu. Si da, intr-adevar, cind scriam Harun... m-am aflat cel mai aproape de acest tip de criza – dupa atacurile impotriva Versetelor satanice, a fost un moment in care mi-am spus: daca asta e ceea ce obtii atunci cind vrei sa fii scriitor, cine mai vrea sa fie scriitor, ce sens mai au povestile, care nici macar nu sint adevarate? Si totul a fost legat nu de ideea ca sint in pericol, ci de disperarea, de dezamagirea ca iti petreci cinci ani din viata incercind sa realizezi cea mai buna scriere a ta, o oferi oamenilor, iar asta e reactia lor? Astfel ca am ajuns sa ma intreb: cine vrea sa faca asa ceva? Ar trebui sa fiu sofer de autobuz, ar fi o munca mai satisfacatoare. Am avut deci un moment de pierdere a increderii, nu atit in abilitatea mea de a spune povesti, ci in valoarea lor. Si e adevarat ca a scrie acea carte m-a facut sa imi recapat increderea.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.