Rareori a fost descrisa catastrofa la un mod mai ironic si prapastios! Catastrofa, adica trezirea dupa o noapte petrecuta nu-se-stie-cum si confruntarea, a doua zi dimineata, cu o femeie straina care e dispusa sa accepte cererea in casatorie pe care pretinde ca i–ar fi facut-o personajul... Groaza e fara margini, iar situatia absurda e inscenata delicios. Iar acesta nu este unica bijuterie din carte. Seful unei gasti de elevi dintr-o provincie din nord-estul Romaniei foloseste un limbaj care consta dintr-un amestec de argou si mania grandorii - atit prin aceasta cit si prin partidele de betie si fanteziile sexuale ale personajului textul aminteste pregnant de “Portocala mecanica” a lui Anthony Burgess. In alt loc, Lungu descrie la un mod extrem de convingator instrainarea dintre Est si Vest, observind fundamentalistii ecologici in Lil

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.