Eu scriu zilnic, asa imi cistig existenta, scriind. Radioul si televiziunea s-au ivit in viata mea total intimplator. De baza este scrisul. Cartea asta am scris-o in vacanta. Mi s-a parut ciudat sa nu am nimic de facut citeva saptamini si m-am hotarit sa fac un proiect mai vechi al meu. Si mi-a placut: ma trezeam dimineata si incepeam sa scriu. Pur si simplu am vrut sa fac ceva ce-mi place. Imi doream sa ies putin din scenetele pe care le scriu de obicei, sa diversific.
Si a iesit ceva foarte diferit. Tocmai de asta sint foarte curios cum va fi primita de public. Fictiune am inceput sa scriu din cauza ca m-am saturat de realitatea romaneasca. Si pentru ca am vrut sa ma linistesc, pentru ca realitatea asta te sufoca. Scriind, am iesit putin sa respir.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.