Recunosc ca imi place destul de mult sa dinamitez structurile narative care mi se par invechite, si nu pentru ca ele ar fi „datate“ – de cele mai multe ori, autorii din secolele trecute ii intrec in „inovatie literara“ pe majoritatea autorilor contemporani –, ci pentru ca nu zic mai nimic despre pierderea sensului resimtita in secolul XX, nu ne infatiseaza motivele si felul in care aceasta s-a produs, demonstrindu-se mai ales incapabile sa restaureze o coerenta sens/forma, care dupa parerea mea este principiul de capatii al literaturii. Intr-adevar, teoriile stiintifice pe baza carora se construiesc romanele mele le influenteaza in mod direct forma, dar si sensul in egala masura; fie ca e vorba despre genetica, cosmogonie, fizica cuantica sau de tehnologiile de retea, hiperlinkuri sau sampling, ele au un impact hotaritor asupra scrisului meu, dind nastere acelei „Centrale Literatron“ pe care o vad ca pe un soi de inel-accelerator de particule.
Nu ma intereseaza neaparat sa distrug „naratiunea“, ci dimpotriva, sa o restaurez. Distrugerea pe care o operez este creatoare, iar daca sint un hacker care dispune de un cod-virus, atunci sa zicem ca duc un razboi IMPOTRIVA celor care vor sa distruga viitorul omului prin pseudo-transgresiuni si simulacre ideologice.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.