Gheo reuseste cu acest volum o surprinzator de acurata descriere a românului contemporan... In spatele povestitorului cu ton simplu, in spatele autorului transpus citeodata in text in pielea unui personaj usor credul si usor neajutorat, se ascunde un spirit lucid si ludic... Nu se poate vorbi de rautate sau de intentii ascunse in cazul lui Radu Pavel Gheo, dupa cum nu se poate vorbi de acestea in cazul lui Caragiale. Asemeni ilustrului inaintas, banateanul este un hipersenzitiv, un receptor al minunatei lumi murdare in care traim. Din nou, asemeni lui Caragiale, Gheo are stil. Acum citiva ani, scriam despre prozator ca ar avea toate calitatile unui stilist, mai putin rabdarea. Volumul de fata dovedeste ca a reusit sa o obtina si pe aceasta.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.