Cititorul nu este o carte despre nazism si Holocaust. Este o carte despre relatia dintre generatia postbelica si aceea a razboiului, despre implicarea celei dintii in vina celei de-a doua, si in general despre modul in care te implici intr-o vina care nu iti apartine. Scriitoarea americana Joyce Hackett a gasit un raspuns intelept la intrebarea de ce filmele americane se preocupa atit de intens de Al Treilea Reich si de Holocaust recent: teoria ei e ca dupa anii dubiosi din punct de vedere moral ai administratiei Bush, exista o nevoie semnificativa de probleme morale cu solutii saritoare-n ochi, de imagini clare si viguroase ale binelui si raului. Vazut in aceasta lumina, Cititorul, care trateaza probleme morale, tensiuni si conflicte, nu se incadreaza in acest curent de filme americane.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.