N-am cum sa-mi comentez eu propria scriitura, insa cred ca marele meu noroc e ca atunci cind scriu reusesc sa ajung la un fel de surzenie fata de ce e in jur, ca un autism bun si norocos. Faptul ca reusesc – si sper sa-mi meaga tot asa si mai incolo – sa fiu imun la ceea ce e in jur atunci cind scriu, ma face sa ramin strict cu miza si cu placerea mea. Scriu cit sa-mi placa mie foarte mult ce iese. Poate de aici sa vina acest stil. Totdeauna am incercat sa citesc cu un ochi cit mai strain, la o perioada de timp dupa ce am scris textul, ca si cum ar fi cartea altuia. Ca si cum ar fi o carte care-mi face mare bucurie. In momentul in care simt cit de cit, asta inseamna ca-i bine si merg mai departe.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.