Textele pe care le-am citit in aceasta carte, si chiar textul meu, sint pline de amaraciune, de autoironie. Poate am luat aceasta decizie sa si zimbim putin, dar cred ca importanta este amaraciunea, si se simte. Nu am facut altceva decit sa schimbam putin retorica. Nu mai tine retorica plinsului de mila, poate doar daca ai avut niste experiente cu adevarat dramatice – inchisoare, experiente legate de Securitate –, desi cred ca si unii dintre cei care au trecut prin asta folosesc retorica aceasta a ironiei, a autoironiei. Dar mai bine sa-ti rizi de mila decit sa-ti plingi de mila, dar undeva exista simburele acela amarui si mila nu de tine, cit de tot ce ai pierdut si de toti cei din jurul tau care iti seamana atit de mult.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.