Pascal Bruckner a primit de curind o scrisoare. Printre altele i se povesteste – in 200 de pagini in limba romana – despre cum stateau lucrurile acum citiva ani la Curierul de Botosani, la CoCoTV, postul de televiziune al aceluiasi oras, despre ofiterul american Derrin R. Smith, care, printre misiunile si operatiunile secrete din Moldova, isi facea timp pentru citeva exercitii de antreprenoriat local si reprize de sadomasochism, despre teorii ale conspiratiei si despre romanii care «nu se iubesc pe ei insisi, nu se iubesc intre ei si mai ales nu-si iubesc copiii». Si acestea sint doar citeva dintre episoadele pe care Dan Sociu, autorul scrisorii, i le povesteste scriitorului care a sucit atitea minti cu Luni de fiere. Oricit ar parea de neverosimil un context in care toate acestea sa mearga mina in mina, continutul scrisorii este, in cea mai mare parte, autobiografic, istoria reala fiind traversata de atita fictiune cit sa creeze ambiguitatea din care se nasc mitologiile contemporane.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.