Pe noi nu ne intereseaza cartea din punct de vedere literar, o bijuterie din punctul asta de vedere, ci sensibilitatea oamenilor nostri. Eu am citit cartea, in urma cu citiva ani, in engleza, tot curiozitatea m-a stirnit, caci, ca si Codul lui Da Vinci, ce e in disputa atrage. E e o reusita literara, dar iti lasa un gust amar cind te gindesti la consecinte. E o carte care, ani in sir, a stirnit dispute in toata lumea. Problema cu ea e pina unde merge libertatea de expresie, un aspect extrem de discutat in toata lumea. Nu exista intilnire la nivel inalt in care sa nu se ia in discutie, ati vazut cazul caricaturilor din Danemarca, ati vazut manifestari teroriste. Comunicatul BOR a ridicat problema din punct de vedere moral: a manifestat toleranta si solidaritate cu semenii nostri de alta credinta, care au suferit in urma aparitiei acestei carti, si tragem un semnal de alarma cu privire la respectarea credintei semenilor nostri, lucru care e prevazut si in Legea cultelor. Reactia noastra porneste de la faptul ca o comunitate are o problema cu aceasta carte si s-ar putea simti frustrata de aparitia ei.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.