Mai vreau sa lamuresc ceva: eu nu scriu povestiri pentru ziar pe care le public in carti, ci tocmai povestiri pentru carti pe care le public in ziar! Din sase texte saptaminale, trei sint comentarii generale, trei sint povestiri de sine statatoare. Din fericire, am un soi de ideologie atit de productiva in materie de ironie si de autoironie la subiectele curente ale existentei... Un dobitoc de deputat vorbea de politica mare, intelegind prin asta galagia de la nivel parlamentar si administrativ. Or, exista si o politica mica: politica vietii de zi cu zi. Daca va ginditi bine care e politica din casa dumneavoastra, nu-i asa ca sotia si traiul bun trec pe primul loc? Eu glumesc – ca am devenit liber atunci cind ajuns in casa la mine pe locul 14, chiar si dupa televizor. Dar aceasta politica mica este ceea ce face farmecul civilizatiei. Civilizatia occidentala respecta acest climat politic familial, care are regulile si normele lui.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.