Declara despre tehnica ei ca e foarte simpla: se trezeste la patru dimineata si scrie pina pe la ora opt, pe un caiet cu spira, de preferinta de proasta calitate, cu un stilou preferabil de proasta calitate, pentru ca asta ii da siguranta. Oricum totul va fi un esec, asa ca mai bine sa se foloseasca suport material ieftin. Si niciodata actul creator nu se intimpla fara sa fi baut o jumatate de litru de ceai inainte, neindulcit, preferabil de proasta calitate. Scrie asezata intr-o canapea, pe genunchi, dar daca se intimpla sa fie in gara, va redacta acolo. Amelie Nothomb. Autoarea la ale carei lansari de carte vezi adolescente cu parul vopsit in roz, tot felul de fane cu aspect gothic, barbati la patruzeci de ani foarte simpli, critici, prieteni. Pe de o parte e un personaj care se formeaza in si prin media, pe de alta parte e un personaj care se cauta pe sine. Isi construieste identitatea in raport cu lectorul si cu media, ceea ce e destul de autentic pentru un scriitor sau, in orice caz, acesta capata un nou chip. Intr-un fel, totul ramine la suprafata si, in acelasi timp, totul coboara foarte adinc: actul creator este si fenomen mediatic, este si unul ontologic. Teatralitatea isi are radacinile ei foarte profunde.

Related products

Seria de autor „Amelie Nothomb”

Atentat

Amélie Nothomb
INDISPONIBIL
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.