Stiu ca pentru mine scrisul e o usurare, e un fel de a exprima ce simt si ma bucur de el asa cum e, gasesc ca-mi face placere, pentru mine e mai degraba un hobby, ceva ce-mi face placere sa fac. Pentru mine scrisul e aproape involuntar. Nu public multe carti si atunci cind simt nevoia sa scriu una, ca e in mine ceva care trebuie exprimat, atunci ma asez si incep sa-mi planific o carte si apoi o scriu. Exprim ceea ce simt intr-un anumit moment din viata mea prin personaje fictionale si intrigi fictionale si fantezii. In American Psycho e vorba despre un barbat innebunit si, da, e o critica a valorilor culturii si societatii americane. Dar, in acelasi timp, e in mare parte vorba despre mine, pentru ca scriam despre mine. Eram foarte furios pe valorile anilor ’90 si pe valorile Americii si eram furios si pe mine ca le luam de bune, pentru ca o parte din mine o facea. American Psycho dezvaluie o parte din estetica mea care era derivata din miscarea punk de la mijlocul anilor ’70, care isi exprima furia intr-o maniera foarte socanta, cu intentia de a-si soca oamenii pentru a-i face sa inteleaga despre ce e mesajul lor.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.