Cartea de la capatul lumii e un experiment unic in literatura romana (probabil chiar in cea mondiala): o carte scrisa in timp real, pe parcursul sederii autorului in Noua Caledonie, publicata apoi in vreme ce acesta se intorcea spre casa si lansata la aeroport. Un jurnal de calatorie ceva mai fistichiu, deci? Da si nu... Datorita faptului ca autorul insusi nu a apucat sa-si citeasca textele puse cap la cap inainte ca ele sa fie publicate si lansate, as spune ca e mai degraba vorba despre niste mesaje in sticla decit despre cutuma, de la soarta celor citiva «romani caledonezi» pina la modul de savurare a unor fructe extrem de exotice, il intereseaza absolut tot. Ma intrebam la un moment dat, facind un calcul simplu (ore/zi – pagini scrise – activitati, in sens larg turistice, pentru ca, sa fim seriosi, pe care turist aflat in Noua Caledonie il preocupa viata politica locala?), daca a reusit sa se odihneasca vreodata pe parcursul celor doua luni. Se vede ca pina si la capatul lumii, jurnalistul tot jurnalist ramine!
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.