Cartea este o revelatie pentru oricine vrea sa stie cum va evolua lumea in urmatorii cincizeci de ani. Departe de prostiile care ne-au invadat librariile, studiul lui Attali evidentiaza diverse tendinte contemporane de dezvoltare sociala si le extrapoleaza consecintele, construind un viitor foarte plauzibil. Si, chiar daca nu veti gasi in carte nici venirea extraterestrilor, nici invazii arabe, va asigur ca frisonul nu va lipsi. Cum sa fie altfel, cind autorul, om respectabil, vorbeste despre descresterea puterii americane, despre adincirea faliilor dintre bogati si saraci, despre un conflict mondial ce sta sa vina? Dar, mai ales, imagineaza un tip de economie care sa nu mai puna in centru profitul, ci necesitatile umane - un fel de viata dupa piata! Unde va fi locul Romaniei in aceasta lume a viitorului? Ne-o spune tot Jacques Attali, care a scris un capitol special pentru editia romaneasca a cartii sale, aparuta la editura Polirom.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.