De ce il citim pe Alex. Leo Serban? Raspunsul ar putea fi si acesta: dincolo de barthesiana <>, ne oprim asupra cronicilor si eseurilor sale pentru a gasi un raspuns mai adecvat si aducator de limpezime intrebarii cuibarite chiar in titlul recentului volum De ce vedem filme. Alex. Leo Serban apartine unei familii de critici ale carei rinduri se imputineaza tot mai mult, si nu numai la noi, aceea a <>, a calauzelor din stirpea unui Serge Daney, care imboldesc spectatorul (cititorul) sa treaca eliberat de orice prejudecati “ istoriciste, estetizante, sociologizante etc. “ acest rau involburat, asa cum este cinematograful de cind se stie el, sa ajunga cu bine pe malul unei cuvenite reflexivitati.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.