Henry Perowne e un tip rational pina-n maduva oaselor (sau, mai bine zis, un rational de tipul McEwan, adica ascunzind resurse nebanuite de irationalitate si violenta sub masca unui <> tipologic), trasatura ce se dovedeste mai mereu sursa lasitatii: faptul ca nu pleaca imediat in urmarirea avionului nu are la baza nimic altceva decit o sumedenie de rationamente logice “ flacara nu parea destul de mare, avionul isi mentinea totusi stabilitatea aterizarii, nu s-a auzit nici o explozie etc. Asta nu-l impiedica, in schimb, sa isi piarda dimineata in meditatii asupra starii lumii in care traim, dupa 11 septembrie 2001. Pericolul nevazut, starea de urgenta permanenta, nesiguranta vietii <> ii ocupa lui Perowne gindurile in acea dimineata de simbata cind pregateste vizita fiicei sale, poeta debutanta si rebela, reintoarsa din Franta universitara.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.